Akreditasyon Bilgilendirmesi

Değerli Öğrencilerim,
Fakültemiz, sağlık bilimleri alanında verilmekte olan eğitimin kalitesini yükseltmek, güncel konuları yakalamak, kurumsal işleyişi daha şeffaf hale getirmek, iç ve dış paydaşları ile iletişimi artırmak, daha nitelikli sağlık profesyonelleri yetiştirebilmek amacıyla akreditasyon çalışmalarına hızla devam etmektedir. Akreditasyon öz değerlendirme raporunun tamamlanmasından sonra, Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK ve HEPDAK) program değerlendirme sürecine başlayacaktır. Bu değerlendirmelerin bir kısmı kanıtlar üzerinden, bir kısmı da yerinde ziyaretlerle iç ve dış paydaş görüşmeleri ile tamamlanacaktır.
En önemli iç paydaşımız olan siz değerli öğrencilerimiz bu sürecin önemli bir bileşenisiniz. Çalışmalarımızda sizlerden destek almaya devam edeceğiz. Akreditasyon sürecinin gereklerini yerine getirirken bizlerle iletişim halinde olmaya devam etmenizin önemini vurgulamak isterim.

Prof.Dr. Kılıçhan Bayar
Dekan