Öğretim Üyelerimizden "TÜBİTAK 1001" Destekli Proje Başarısı

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Enerji ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Hülya Kara Subaşat'ın yürütücü, Üniversitemiz Rektörü ve Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Milas Veterinerlik Fakültesi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Aziz Bülbül, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları öğretim üyesi Doç. Dr. Gülhan Akbaba'nın Danışman, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Genç, Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Eren Belgin, Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Leyla Tekin, Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serhat Zengin'in araştırmacı olarak yer aldığı "Diş Folikül Mezankimal Kök Hücre Eksozomları Eklenmiş Üç Boyutlu Nanofiber Doku İskeleleri (Dermal Matris) Kullaılarak Tip 1 Diyabetik Ayak Yara Modeli Oluşturulmuş Sıçanlarda Hızlandırılmış Yara İyileştirme Potansiyelinin Belirlenmesi" isimli proje Tübitak 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklemeye değer görülmüştür.

Öğretim Öğretim üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 10.11.2021 15:21 Okunma Sayısı : 1388