MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Tüm derslerini başarmış olan öğrenciler mezun adayı öğrencileridir. Mezun aday öğrencilerimizin yapması gereken işlemler;
Fakülte tarafından Mezuniyet işlemleri tamamlanan öğrenci e-devlette mezun olarak görüldükten sonra;
  • 1- belge.mu.edu.tr adresinden “ilişik kesme” başvurusu yapar,
  • 2- İlişik kesme belgesinde belge başvuru nedeni olarak “diploma” seçeneği işaretler,
  • 3- Sistem üzerinden belge onayları tamamlandıktan sonra ilişik kesme belgesinin çıktısını ve öğrenci kimliğini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınateslim ederek hazırlanan diplomasını (diplomalar Sağlık İl Müdürlüğüne sicil numarası için gönderiliyor bu nedenle mezuniyet tarihinden sonra en erken 3-4 ay içerisinde hazır olmaktadır. Diplomaların hazır olup olmadığının bilgisini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından öğrenilebilir) alabilir.

Son Güncelleme Tarihi : 29.04.2024 11:21 Okunma Sayısı : 492